Formula 1 -

Formula 1 vjen në Artmotion më “i çmendur” se kurrë

Marsi sivjet vjet me edicionin e ri të garës më atraktive automobilistike në botë, Formula 1. Edicioni 2023 pritet të jetë edhe më atraktiv dhe i “çmendur” se ai vjet sepse kampioni aktual në konkurrencën e konstruktorëve, ekipi Red Bull ishte i limituar në investime për përpunimin e bolidit të…

Read more

Big Brother VIP Kosova

Big Brother së shpejti për herë të parë në Kosovë

Formati "Big Brother" po zgjerohet në një treg të ri mediatik, duke u transmetuar për herë të parë në territorin e Republikës së Kosovës, pas marrëveshjes me Banijay Rights. Tashme ë zyrtare se marrëveshja mes Banijay, Artmotion dhe KlanKosova do ë ë edicionin Big Brother VIP për herë ë parë në…

Read more

Artmotion ripertrinë marrëveshjen

Artmotion ripertrinë marrëveshjen

Artmotion ripërtrinë marrevëshjen - Champions League, Europa League, Conference league deri ë vitin 2027. ARTMOTION vazhdon suksesshem të bëjë diferencën në tregun vendorë. Pas lajmeve të një pas njëshme, kompania lider në vend zyrtarisht njofton se ka ripërtrirë të drejtat e transmetimit ekskluziv ë tri ligave ë ë forta evropiane: UEFA Champions…

Read more

Digitalb

Digitalb tani me ekskluzivisht ne Artmotion

Platformes me numër 1 në vend ARTMOTION, nga data 1 Maj 2022 i shtohen kanalet e Digitalb dhe SuperSport. Të gjithë abonentet e saj do të kenë mundesinë që kanalet e Digitalb ti përcjellin në platformën numër 1 në vend Artmotion. Nga 1 Maji Top Channel, Top News, kanalet shumë të dashura…

Read more

Shpejtesi dhe ekstra kanale

Artmotion sjell ekstra shpejtësi dhe ekstra kanale në pakot e reja

Risitë në platformën Artmotion nuk kanë të ndalur! Duke qenë vazhdimisht në hap me kohën për plotësimin e nevojave të klientëve, Artmotion vazhdon me ofrimin e kontentit më unik, shpejtësinë dhe stabilitetin e internetit. Artmotion është platforma e cila ju ofron një përmbajtje ekskluzive të kanaleve vendore si Klan Kosova,…

Read more

Zbritjet vazhdojne edhe ne Dhjetor

Zbritjet vazhdojnë edhe në Dhjetor

Dhjetori i zbritjeve në  Artmotion vazhdon me një ofertë të jashtëzakonshme për të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të kenë në shtëpi të veta pakon më atraktive në treg, Pakon Kampion. Pako Kampion e cila ka internet me shpejtësi deri në 250mbps, mbi 250 kanale HD, shumica e të…

Read more