Big Brother së shpejti për herë të parë në Kosovë

Formati “Big Brother” po zgjerohet në një treg të ri mediatik, duke u transmetuar për herë të parë në territorin e Republikës së Kosovës, pas marrëveshjes me Banijay Rights.

Tashme ë zyrtare se marrëveshja mes Banijay, Artmotion dhe KlanKosova do ë ë edicionin Big Brother VIP për herë ë parë në Kosovë, në sezonin e ardhshem televiziv.

Puna ka nisur si ë aspektin teknik ashtu edhe ë atë prmbajtësorë dhe premiera e parë e spektaklit do të jetë në vjeshtë.

Deri më sot, formati “Big Brother” është realizuar në më shumë se 60 versione, me mbi 34,000 episode, 8,500 banorë të përfshirë në format, 6,400 eliminime duke numruar 90 milione ndjekës ë rrjete sociale.

Lajmet e fundit për Big Brother mund ti ndiqni në Big Brother VIP Kosova | Facebook