Artmotion ripertrinë marrëveshjen

Artmotion ripërtrinë marrevëshjen – Champions League, Europa League, Conference league deri ë vitin 2027.

ARTMOTION vazhdon suksesshem të bëjë diferencën në tregun vendorë.

Pas lajmeve të një pas njëshme, kompania lider në vend zyrtarisht njofton se ka ripërtrirë të drejtat e transmetimit ekskluziv ë tri ligave ë ë forta evropiane: UEFA Champions League, Europe League dhe Conference League edhe për ciklin e ardhshëm, nga viti 2024 e deri më 2027.

UEFA Champions League, Europa League dhe Conference League në vitin 2024 do vijnë me një format të ri që do të ofrojë më shumë emocion, adrenalinë dhe natyrisht më shumë ndeshje futbollistike.

ë ciklit 2024 -2027 marrëveshja e arrirë siguron mbi 1500 përballje në këto tri liga që do të mundësojnë përjetimin absolut për të gjithë abounesit e platformës numër një në vend.

Vizioni dhe projektet e Artmotion, vazhdojnë duke sjell ë gjitha betejat me kulmore në botën e sportit vendor dhe atë ndërkombetarë: ë gjitha ndeshjet e Superligës në futboll dhe basketboll, Kampionatin evropian të futbollit, NBA, Formula 1, La Liga, Ligue 1 dhe dhjetera evente tjera në gjashtë kanale dedikuara enkas sportit.

Me ripërtrirjen e të drejtave ekskluzive për transmetimin e UEFA Champions League, Europe dhe Conference League, ARTMOTION vulosë se është adresa e vetme dhe ekskluzive e programeve më atraktive në botën e sportit dhe jo vetëm.