Fito 10.000 euro me pako PREMIUM PLUS!

Artmotion, kompania e Internetit dhe shërbimit kabllor TV më lider në vend, vjen me njoftimin e super kampanjës FITO 10.000€ CASH!

Duke filluar nga data 5 Prill, 2023, Artmotion do të ju ofrojë të gjithë klientëve të saj në pakon Premium Plus, ku do të kenë mundësi të bëhen pjesë e lojës shpërblyese për të fituar 10.000€ para cash, për çdo Muaj!

Si funksionin krejt kjo? Loja shpërblyese me Premium plus cash do të jetë e hapur për klientë të ri, dhe nëse veç jeni klient i pakos premium plus, ju do të jeni automatikisht pjesë e lojës, si dhe, për klientët të cilët janë në pakot tjera ata mund të kalojnë nga pako aktuale në Pakon Premium Plus ku pastaj do të hyjnë në garë për lojë shpërblyese menjëherë.

Si zgjedhet Fituesi? Fituesi i çdo muaji do të përzgjidhet çdo herë përmes shortit LIVE, i cili do të transmetohet në OXYGEN SHOW me Besim Dinën. Si dhe do të shpallen publikisht në uebfaqen e Artmotion: www.artmotion.net – si dhe në platformat e rrjeteve sociale.

Sa do të zgjasë kjo? Loja Shperblyese e cila fillon me datë 5 Prill 2023, do të vazhdojë edhe në Muajt vijues, prandaj ju mundësinë do ta keni çdo Muaj, ju ftojmë t’i vizitoni pikat e shitjës së Artmotion apo të telefononi në 080020600 për t’u informuar më shumë se si të bëheni pjesë e shpërblimit prej 10,000 EUR CASH!

Artmotion çdo herë ka nderin që klientëve të saj, t’i shpërblejë për besnikërinë dhe mbështetjen e tyre ndaj nesh. Artmotion sjell risi dhe befasi vetëm për të ju ofruar klientëve tanë shërbim, mbështetje dhe siguri në çdo kohë.

Premium Plus është pakoja më atraktive për të gjithë klientët, e cila në vete përmban më shumë se 300 kanale me përmbajtje ekskluzive në kanalet Sportive, në filma, dokumentar, kanale vendore, dhe ato ndërkombëtare. Si dhe së fundi edhe 2 kanale me 24h transmetim të Big Brother VIP Kosova dhe ALBANIA. Mbi të gjitha, oferta Premiium Plus vjen me dy pajisje si dhe Internet me shpejtësi deri në 350 Mbps.

Artmotion!