Digitalb tani me ekskluzivisht ne Artmotion

Platformes me numër 1 në vend ARTMOTION, nga data 1 Maj 2022 i shtohen kanalet e Digitalb dhe SuperSport.

Të gjithë abonentet e saj do të kenë mundesinë që kanalet e Digitalb ti përcjellin në platformën numër 1 në vend Artmotion.

Nga 1 Maji Top Channel, Top News, kanalet shumë të dashura për fëmijë si Cufo dhe BangBang, kanalet e filmave si: Aksion, Komedi, Drame, kanalet e dokumentareve si: Natyrë dhe Histori e shumë e shumë tjera.

Ekskluzivitetit të ligave aktuale të Artmotion si Champions League, Europa League,Europa Conference League, La Liga, Serie A, Ligue 1, Coppa Italia, Superliga e Kosoves, Liga e Zvicres, Kupa e Gjermanise, Liga e Turqisë, Sportoto, dhe ngjarjeve të tjera sportive si NBA, Superliga e Basketbollit te Kosoves, Liga Unike, Süper Lig e Turqisë, Euroliga, Legabasket , Formula 1, Moto GP, One Championship, Wimbledon dhe të gjitha garat e JUDO-s, me ardhjen e Digitalb i shtohen edhe 3 liga të medha si: Liga numër 1 e futbollit në botë, Premier Liga, Bundesliga dhe Liga e Shqiperisë.

Me të gjitha këto risi në Artmotion bëhet plateforma më e pasur në vend.