Ofertat për Biznese të Vogla dhe të Mesme

Artmotion ofron shërbime të internetit me shpejtësi prej 10 Mbps, 20 Mbps deri në 50 Mbps. Wireless dhe modem falas për kontrata 1 vjeçare, gjithashtu edhe për Pako Duo.

Përkrahje teknike 24/7 ne nr 0800 20 600

Shërbimet për biznese të mëdha ofrohen përmes pakove specifike sipas nevojave të klientit ku përfshijnë shërbimet e internetit dhe televizionit.

Kontakto në departamentin e biznesit për më shumë informata 038 60 60 53 ose shitja@artmotion.net