Artmotion sjell ekstra shpejtësi dhe ekstra kanale në pakot e reja

Risitë në platformën Artmotion nuk kanë të ndalur!

Duke qenë vazhdimisht në hap me kohën për plotësimin e nevojave të klientëve, Artmotion vazhdon me ofrimin e kontentit më unik, shpejtësinë dhe stabilitetin e internetit.

Artmotion është platforma e cila ju ofron një përmbajtje ekskluzive të kanaleve vendore si Klan Kosova, RTV Dukagjini, Kanal10, AlsatM – kanale të cilat ofrojnë një program të larmishëm ekskluzivisht vetëm në Artmotion. Ju garantojmë shërbim të shpejtë dhe kualitativ.

Të gjithë ata të cilët abonohen në pakot tona për 3-5 vitet e ardhshme do të kenë mundësi që vetëm në Artmotion të përcjellin sportin me ligat më atraktive nacionale dhe ndërkombëtare të futbollit dhe sporteve tjera.

Pako Premium ka internet me shpejtësi deri në 350mbps, mbi 250 kanale HD, shumica e të cilave janë me ekskluzivitet në Artmotion si Liga e Kampionëve, SERIE A, La Liga, Ligue 1, Formula 1, NBA, Superligën e Kosovës në futboll, Basketbollin e Kosovës dhe Ligën Unike të Basketbollit, si dhe kanalet të cilat kërkohen nga familjet si seriale dhe filma të kanaleve më të mira turke.

Ju presim në të gjitha pikat e shitjes së Artmotion si dhe ju ftojmë të telefononi pa pagesë në 0800 20 600.