Digitalb

Digitalb tani me ekskluzivisht ne Artmotion

Platformes me numër 1 në vend ARTMOTION, nga data 1 Maj 2022 i shtohen kanalet e Digitalb dhe SuperSport. Të gjithë abonentet e saj do të kenë mundesinë që kanalet e Digitalb ti përcjellin në platformën numër 1 në vend Artmotion. Nga 1 Maji Top Channel, Top News, kanalet shumë të dashura…

Read more

Shpejtesi dhe ekstra kanale

Artmotion sjell ekstra shpejtësi dhe ekstra kanale në pakot e reja

Risitë në platformën Artmotion nuk kanë të ndalur! Duke qenë vazhdimisht në hap me kohën për plotësimin e nevojave të klientëve, Artmotion vazhdon me ofrimin e kontentit më unik, shpejtësinë dhe stabilitetin e internetit. Artmotion është platforma e cila ju ofron një përmbajtje ekskluzive të kanaleve vendore si Klan Kosova,…

Read more

Zbritjet vazhdojne edhe ne Dhjetor

Zbritjet vazhdojnë edhe në Dhjetor

Dhjetori i zbritjeve në  Artmotion vazhdon me një ofertë të jashtëzakonshme për të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të kenë në shtëpi të veta pakon më atraktive në treg, Pakon Kampion. Pako Kampion e cila ka internet me shpejtësi deri në 250mbps, mbi 250 kanale HD, shumica e të…

Read more