Shpejtësi Tjetër Nivel

Kërkoni Internet Stabil të Shpejt dhe Efikas pa ndërprerje, Artmotion ju ofron të gjitha në një tjetër nivel.

Kyçja dhe Depozita FALAS

Nëse kontrata është për 6 apo 12 muaj, klienti në këtë rast nuk ka nevoj të paguaj paisjet vetëm shërbimin dhe në momentin që ndërprehet kontrata paisjet janë pjese e Artmotion.

24 X 7 NË SHËRBIM

Ekipi i Artmotion është në dizpozicion për ti kryer shërbimet e ofruara për klientë, 24 / 7.

SHKARKO APLIKACIONIN

[kc-dual-button text1="Windows" icon1="fab-windows" icon_position1="left" text2="MAC" icon2="fab-apple" icon_position2="left" middle_text="none" _id="917217" show_icon1="yes" left_css="{`kc-css`:{`any`:{`button`:{`background|.kc-dual-button-one a`:`eyJjb2xvciI6IiMxZTczYmUiLCJsaW5lYXJHcmFkaWVudCI6WyIiXSwiaW1hZ2UiOiJub25lIiwicG9zaXRpb24iOiIwJSAwJSIsInNpemUiOiJhdXRvIiwicmVwZWF0IjoicmVwZWF0IiwiYXR0YWNobWVudCI6InNjcm9sbCIsImFkdmFuY2VkIjowfQ==`}}}}" show_icon2="yes" right_css="{`kc-css`:{}}" separator_css="{`kc-css`:{`any`:{`style`:{`background|.kc-middle-text`:`eyJjb2xvciI6InRyYW5zcGFyZW50IiwibGluZWFyR3JhZGllbnQiOlsiIl0sImltYWdlIjoibm9uZSIsInBvc2l0aW9uIjoiMCUgMCUiLCJzaXplIjoiYXV0byIsInJlcGVhdCI6InJlcGVhdCIsImF0dGFjaG1lbnQiOiJzY3JvbGwiLCJhZHZhbmNlZCI6MH0=`}}}}" animate="pulse||" link1="http://artmotion.net/app/artmotion.exe||" link2="http://artmotion.net/app/artmotion.dmg||"]
[kc-dual-button text1="Fedora, CentOS, OpenSUSE, OpenMandriva, Oracle" text2="Mint, Ubuntu, Deepin, AntiX, PureOS, Kali, Parrot OS" middle_text="none" _id="618779" left_css="{`kc-css`:{`any`:{`button`:{`background|.kc-dual-button-one a`:`eyJjb2xvciI6IiNiZTUwYWMiLCJsaW5lYXJHcmFkaWVudCI6WyIiXSwiaW1hZ2UiOiJub25lIiwicG9zaXRpb24iOiIwJSAwJSIsInNpemUiOiJhdXRvIiwicmVwZWF0IjoicmVwZWF0IiwiYXR0YWNobWVudCI6InNjcm9sbCIsImFkdmFuY2VkIjowfQ==`}}}}" right_css="{`kc-css`:{`any`:{`button`:{`background|.kc-dual-button-two a`:`eyJjb2xvciI6IiNmZmI4M2QiLCJsaW5lYXJHcmFkaWVudCI6WyIiXSwiaW1hZ2UiOiJub25lIiwicG9zaXRpb24iOiIwJSAwJSIsInNpemUiOiJhdXRvIiwicmVwZWF0IjoicmVwZWF0IiwiYXR0YWNobWVudCI6InNjcm9sbCIsImFkdmFuY2VkIjowfQ==`}}}}" separator_css="{`kc-css`:{}}"]
[kc-dual-button text1="iPhone" icon1="fab-apple" icon_position1="left" text2="Android" icon2="fab-android" icon_position2="left" middle_text="none" _id="690906" show_icon1="yes" left_css="{`kc-css`:{`any`:{`button`:{`background|.kc-dual-button-one a`:`eyJjb2xvciI6IiM4NmE1YmQiLCJsaW5lYXJHcmFkaWVudCI6WyIiXSwiaW1hZ2UiOiJub25lIiwicG9zaXRpb24iOiIwJSAwJSIsInNpemUiOiJhdXRvIiwicmVwZWF0IjoicmVwZWF0IiwiYXR0YWNobWVudCI6InNjcm9sbCIsImFkdmFuY2VkIjowfQ==`}}}}" show_icon2="yes" right_css="{`kc-css`:{`any`:{`button`:{`background|.kc-dual-button-two a`:`eyJjb2xvciI6IiNhNGM2MzkiLCJsaW5lYXJHcmFkaWVudCI6WyIiXSwiaW1hZ2UiOiJub25lIiwicG9zaXRpb24iOiIwJSAwJSIsInNpemUiOiJhdXRvIiwicmVwZWF0IjoicmVwZWF0IiwiYXR0YWNobWVudCI6InNjcm9sbCIsImFkdmFuY2VkIjowfQ==`}}}}" separator_css="{`kc-css`:{`any`:{`style`:{`background|.kc-middle-text`:`eyJjb2xvciI6InRyYW5zcGFyZW50IiwibGluZWFyR3JhZGllbnQiOlsiIl0sImltYWdlIjoibm9uZSIsInBvc2l0aW9uIjoiMCUgMCUiLCJzaXplIjoiYXV0byIsInJlcGVhdCI6InJlcGVhdCIsImF0dGFjaG1lbnQiOiJzY3JvbGwiLCJhZHZhbmNlZCI6MH0=`}}}}" animate="pulse||" link1="https://apps.apple.com/us/app/artmotion/id1451951450||" link2="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.artmo.android||"]
Përjeto Shpejtësi dhe
Çmenduri të internetit

Internet me pakot më të shpejta dhe me çmimet më të mira në tregun e Kosovës.

Me mundësi zgjedhje për Klient apo për Biznesin tuaj

(0800) 20600
(038) 606050
Kontakto tani:
Email : info@artmotion.net

PRODUKET TONA

VPN

DARK FIBER

IP REALE

Për këto produkte ju lutem kontaktoni në: shitja@artmotion.net

ABONOHU PËR OFERTA

Unë vetëm dua t'ju falënderoj për sherbimin tuaj. Unë jam shumë i kënaqur dhe mirënjohës.

Pyetjet më të popullarizuara

- Ofertat Internet per rezident

 • Pako Start deri ne 20 mbps
 • Pako Family deri ne 50 mbps
 • Pako Premium deri ne 250 mbps

Si mund te marr IP Publike ?

Hapat te cilat duhet plotesuar per Ip Publike jane:

 1. Duhet te keni kontraten e biznesit tuaj,
 2. Duhet te keni pako te Internetit Biznes jo Residencial (i thjeshte),
 3. Çmimet e pakove te Internetit Biznes varen nga shpejtesia e rrjetit te cilin e kerkoni.

Per me shume detaje ndjek linkun ne vazhdim..

www.artmotion.net

IP Publike nuk mundesohet per klient te thjeshte per arsye te keqperdorimeve te mundshme!

Per me shume na shkruani ne:  shitja@artmotion.net

Cilat kanale perfshihen ne platformen Art Motion?

Platforma Artmotion perfshin mbi 200 kanale si: Kanalet vendore, kanalet vetanake, kanalet e platformës Tring, kanale sportive, filma, dokumetare, kanale gjermane, italiane, franceze, mbi 30 kanale turke, kroate, ruse etj.

Si mund te perfitoj nga oferta?

Duhet te nenshkruani kontrat 12 mujore, ku pagesat mund ti beni ne baza mujore, 1 , 6 apo 12 mujore. Pagesat mund te behen ne pikat shitese, distributorët apo edhe permes bankes si Pro Credit Bank, Raffieisen Bank, BKT, NLB, TEB, Bank Ekonomike si dhe në Western Union.

Si mund te kem me shume se nje resiver me platformen Art Motion ne shtepin time?

Kontrata duhet te nenshkruhet per 6 – 12 muaj + 5 euro/muaj paguani per resiverin e dyte me kanalet e njejta si ne resiverin e pare

Ku mund te bejme pagesat?

Prishtinë :
Pikat e shitjes:
 • Pejton – Rr. Perandori Justinian
 • Sheshi “Zahir Pajaziti" (tek Hotel Grand)
Distributorët:
 • Proone Comp Rr. Haxhi Zeka (afër Toni Market )
 • Arttin Shpk – Rr. Bulevardi i Deshmorëve 85/A –
 • Arttin Shpk – Luan Haradinaj
 • Aurela – L (Labinot Shala) – Barilevë
 • Age Dpt (Elez Gërvalla) – Lupq
 • Securityworld – Rr. Rexhep Krasnqi Kulla nr 2 – Emshir
 • 2ProSolutions – Rr. Vëllezrit Fazliu – Vranjevc
 • Pc Shop – Rr. Hasan Prishtina, nr.106, Obiliq
 • Smart Pr – Rr. Muharrem Fejza 1 1 – Lagja Spitalit
 • Hello-G – Rr. Bajram Kelmendi, P.N.
 • Dis Traders – Hajvali & Muharrem Fejza
Pejë :
Pikat e shitjes:
 • Pejë – Rr.Mbetresha Teutë
Distributorët:
 • Mediacom – Rr. William Walker
 • Urata-A – Rr. Beteja e Koshares p.n / Orari 08:00 – 23:00
 • Urata-A – Rr. Adem Jashari
 • MediaCom – Rr. Luan Haradinaj / Decan
Lipjan :
Distributorët:
 • Fess Tech – Rr. Komandand Kumanova / Orari i punes 09:00-20:00
Shtime :
 • Dpt te Tahiri – Fshati Carralev ( Erblin Qerkini ) / orari i punes 09.00-22.00 / Tel 044106996
Ferizaj :
Pikat e shitjes:
 • Ferizaj – Rr. 12 Qershiori
Distributorët:
 • Arttin Shpk – Rr. Rexhep Bislimi pn – 049 952 252
 • Arttin Shpk – Rr. Bajram dhe Gursel Sylejmani pn – 049 952 258
Fushe Kosova:
Distributorët:
 • H2 Holding – Zigberg – Rr.Hysen Xhakolli p.n – / Nr Kontakti : 045600090 / Orari 09:00 – 18:00
 • Techcom – Rr. Nëna Tereza
Drenas:
Distributorët:
 • StarPlus – Rr. Xhavit Demaku Drenas
Prizren:
Pikat e shitjes:
 • Sheshi Shadervan
Distributorët
 • Arttin Shpk – rr. Remzi Ademi
 • Ernes I. Zurnaxhi B.I – Rr.Ahmet Prishtina 25 A,
Gjakova:
Pika e shitjes
 • Rr. Nëne Tereza
Distributorët:
A – EL TOBACO Sh.p.k.Rr. Leke Dukagjini nr.14
Rahovec:
Pika e shitjes:
 • Xhelal Hajda – Toni
Gjilan:
Pika e shitjes:
 • Rr. Bulevardi i Pavarësisë (te Comodita Home)
Vushtrri:
Pika e shitjes:
 • Rr. Hasan Prishtina

Ofertat per biznese te vogla dhe te mesme

Artmotion ofron sherbime te internetit me shpejtesi  prej 10 mbps, 20 mbps deri ne 50 mbps. Wireless dhe modem falas per kontrata 1 vjeqare, gjithashtu edhe per Pako Duo.

Perkrahje teknike 24/7 ne nr 0800 20 600

Sherbimet per biznese te medha ofrohen permes pakove specifike sipas nevojave tuaja ku perfshijne sherbimet e internetit dhe televizionit.

Kontakto ne departamentin e biznesit per me shume informata 038 60 60 53 ose shitja@artmotion.net

KYÇJA DHE DEPOZITA FALAS

Kyçja dhe depozitat janë falas vetëm:

 • Nëse kontrata është për 6 apo 12 muaj, klienti në këtë rast nuk ka nevoj të paguaj paisjet vetëm shërbimin dhe në momentin që ndërprehet kontrata paisjet janë pjesë e Artmotion.
 • Të gjithë klientët të cilët  nëshkruajn kontrata vetëm internet, me pagesë mujore, duhet t'i paguajn edhe pajisjet përcjellëse

FUNKSIONET E STB

Llojet e Resiverëve & Funksione

Modeli         BEACON   HC-E760R(AMXK00)                                               

Versioni Softverit                                                       0008                                                    

Video Formati                                                           1920×1080 Progressive 59.94Hz 16:9                                                 

Lloji i Konektorit                                                      TUNNER RF DVB/T2                                       

Funksionet:                                                                 1 x USB 2.0, 1 x HDMI 1.4, 1 x RCA Port, 1 X SPDIF (Optical), 1 x Smart card Slot                              

Udhezimet per Programin Elektonik                                        PO

Lista Favorite e Kanaleve                                         PO (rirenditja e kanaleve) 

 

Video Incizim  Personal                                               PO

Ndryshimi i Kohës                                                        JO

VOD                                                                                  JO

Catchup TV                                                                     JO

Kontrolli Prindëror                                                                   PO (kanalet për te rritur te bllokuar me PIN, Qasjet ne resiver mund te planifikohen, kliko ketu per udhezime) 

Fshij kanalin     PO

Riemerto kanalin   PO

Media Player                                                                       BUILD IN

*Çmimi                                                                                  30€ 

*Çmimi për resiver mund të zbritet ose të ofrohen edhe për 0 euro, në varësi të ofertave promocionale të cilat janë te publikuara ndaras.

__________________________________________________________________________________

 

Modeli                                                                     ARION ARC-11B0YR

Versioni Softverit                                                   ATCHD0001ATC11B0YR

Video Formati                                                        1920×1080 Progressive 59.94Hz 16:9

Lloji i Konektorit                                                    TUNNER RF DVB/T2

Funksionet:                                   1 x USB 2.0, 1 x HDMI 1.4, 1 x RCA Port, 1 X SPDIF (Optical), 1 x Smart card Slot

Udhëzime për programin elektronik                    PO                                             

Lista Favorite e Kanaleve                                        PO (rirenditja e kanaleve nuk eshte e mundshme) 

Video Incizim  Personal                                             PO

Ndryshimi i Kohës                                                      JO

Fshij kanalin PO

Riemerto kanalin PO

Kontrolli Prindëror                                   PO (kanalet për te rritur te bllokuar me PIN) Kliko këtu për udhëzime se si te përdoret kontrolli prindëror 

Media Player                                                                          BUILD IN

*Çmimi                                                                                 30€ 

*Çmimi për resiver mund të zbritet ose të ofrohen edhe për 0 euro, në varësi të ofertave promocionale të cilat janë te publikuara ndaras.