Komunikatë

Të nderuar, Përmes këtij reagimi, ARTMOTION dëshiron të ofrojë sqarime në lidhje me ndërprerjen e ritransmetimit të kanaleve që janë pjesë e platformës së Digitalb, në mënyrë që të adresohen pyetjet tuaja. Ju njoftojmë se përmbajtja e ofruar në platformën tonë transmetohet në përputhje me afatet kohore të…

Read more

FESTA VAZHDON

Artmotion për festat e fund vitit, gëzon edhe një herë të gjithë të interesuarit me ofertën e saj zbritje të madhe të Pakos më të kërkuar, Premium Plus. Por nuk ndalet vetëm me zbritje!  Premium Plus me mbi 310 kanale, 30 liga të ndryshme me sporte dhe mbi 40 kanale vetëm sport,…

Read more

BBVK - Big Brother Vip Kosova 2

Kush janë banorët e ri BBVK?

"Krejt sytë n'to" se edicioni i dytë i Big Brother VIP Kosova  po fillon! Me datë 20 Tetor në ora 21:00, krejt sytë në shtëpinë më të famshme në Kosovë dhe në platformën Artmotion, na pret një furtunë emocionesh, intriga, debate, dashuri dhe supriza që vetëm vllau i madh din…

Read more

FFK dhe Artmotion vazhdojne partneritetin

FFK dhe ArtMotion vazhdojnë partneritetin

9 gusht, 2023 – Federata e Futbollit e Kosovës dhe kompania ArtMotion vazhdojnë partneritetin e tyre të suksesshëm me nënshkrimin e kontratës së re për të drejtat televizive të ndeshjeve të futbollit. ArtMotion u shpall fituese në thirrjen publike të datës 11 korrik 2023 për të drejtat televizive. Përmes këtij procesi,…

Read more

Ekskluzive ne Artmotion!

Artmotion ka filluar përgatitjet për fillimin e sezonave të reja sportive, të cilat, për herë të parë, do të transmetohen në 6 kanale të dedikuara ekskluzivisht për sport. Shumica e ligave evropiane të futbollit, duke përfshirë atë të Kosovës, do të jenë në dispozicion ekskluzivisht në platformën Artmotion. Në të njëjtën…

Read more

Fito 10.000 euro cdo muaj

Fito 10.000 euro me pako PREMIUM PLUS!

Artmotion, kompania e Internetit dhe shërbimit kabllor TV më lider në vend, vjen me njoftimin e super kampanjës FITO 10.000€ CASH! Duke filluar nga data 5 Prill, 2023, Artmotion do të ju ofrojë të gjithë klientëve të saj në pakon Premium Plus, ku do të kenë mundësi të bëhen pjesë e lojës…

Read more

Artmotion, Platforma sportive

Artmotion platforma më e pasur sportive në shqiptari

“S’ka çka s’ka” gjatë Marsit që po vjen në kozmosin sportiv Artmotion që ju qon në krejt tjetër dimension. Mbi 120 gara, kampionate, kupa e ngjarje të mbi 80 sporteve më prestigjioze botërore në hiç më pak se 40 kanale sportive dhe të gjitha këto me një vend, në platformën…

Read more