Ekskluzive ne Artmotion!

Artmotion ka filluar përgatitjet për fillimin e sezonave të reja sportive, të cilat, për herë të parë, do të transmetohen në 6 kanale të dedikuara ekskluzivisht për sport. Shumica e ligave evropiane të futbollit, duke përfshirë atë të Kosovës, do të jenë në dispozicion ekskluzivisht në platformën Artmotion.

Në të njëjtën kohë, në bashkëpunim me Klan Kosova, do të sjellim shumë shpejt edicionin e dytë të formatit më të famshëm televiziv “Big Brother VIP,” i cili tashmë vjen për herë të dytë në Kosovë, me transmetim ekskluziv në dy kanale të dedikuara 24/7.

Artmotion, pas suksesit në tregun e Kosovës, do të fillojë shumë shpejt operimet dhe shërbimet në shtetet e rajonit në zonat shqipëfolëse, si Shqipëria, Maqedonia e Veriut, Mali i Zi dhe Serbia. Tashmë janë filluar planet dhe studimet e fizibilitetit për të zhvilluar këtë projekt, i cili do të bëjë Artmotion kompaninë lider në tregun shqipëfolës në Ballkan.  

___

Artmotion has started preparations for the start of new sports seasons, which, for the first time, will be broadcast on 6 channels exclusively dedicated to sports. Most European football leagues, including Kosovo’s, will be available exclusively on the Artmotion platform.

At the same time, in cooperation with Klan Kosova, we will very soon bring the second edition of the most famous television format “Big Brother VIP,” which is already coming for the second time in Kosovo, with exclusive broadcast on two dedicated channels 24/7.

Artmotion, after the success in the Kosovo market, will very soon start operations and services in the states of the region in the Albanian-speaking areas, such as Albania, North Macedonia, Montenegro and Serbia. Plans and feasibility studies have already begun to develop this project, which will make Artmotion the leading company in the Albanian-speaking market in the Balkans.

  

Add Comment