FESTA VAZHDON

Artmotion për festat e fund vitit, gëzon edhe një herë të gjithë të interesuarit me ofertën e saj zbritje të madhe të Pakos më të kërkuar, Premium Plus. Por nuk ndalet vetëm me zbritje! 

Premium Plus me mbi 310 kanale, 30 liga të ndryshme me sporte dhe mbi 40 kanale vetëm sport, përfshirë këtu Premier Liga, Bundesliga, La Liga, Liga Franceze, Superliga e Kosovës, si dhe shumë kanale me filma, lajme e argëtim, Big Brother VIP Kosova, si dhe me internet deri në 350mbps, është pako e cila i përmbush nevojat për një familje për të pasur në shtëpi kanale për të gjitha shijet.

Për më shume, ofertës, Pakos Premium Plus i shtohet edhe aplikacioni mobil, si dhe aplikacioni VOD (Video on Demand), që përmban një katalog të gjërë të filmave dhe serialeve më të njohura.

Krejt kjo nga EUR 29.99 në 24.99 EUR, ose për vetëm 0.80 EUR në ditë, ARTMOTION jep mundësinë që Premium Plus të jetë pjesë e shtëpisë suaj. 

Por, nuk përfundon me kaq. Festa vazhdon, pasi që përvec zbritjes, të gjithë klientët të cilët abonohen në Pakon Premium Plus, do kenë befasinë e rradhës, dhe shumë risi tjera që kjo pako i sjellë. 

Oferta është e limituar. 

Për më shumë vizitoni pikat e shitjes Artmotion, anëmbanë vendit, apo telefononi në 080020600.

GËZUAR FESTAT

ARTMOTION- Tjetër Nivel