Zbritjet vazhdojnë edhe në Dhjetor

Dhjetori i zbritjeve në  Artmotion vazhdon me një ofertë të jashtëzakonshme për të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të kenë në shtëpi të veta pakon më atraktive në treg, Pakon Kampion.


Pako Kampion e cila ka internet me shpejtësi deri në 250mbps, mbi 250 kanale HD, shumica e të cilave janë me ekskluzivitet në Artmotion si liga e kampioneve, SERIE A, La Liga, Ligue 1, Formula 1, Nba , Superligen e Kosovës në futball, Basketballi i Kosovës, dhe Ligen Unike të Basketbollit, si dhe kanalet të cilat kërkohen nga familjet seriale dhe filma të kanaleve më të mira turke.


Përgjatë muajit Dhjetor Artmotion ofron zbritje në Pako Kampion nga 24.90 EUR në muaj në 17. 90 EUR në muaj, si dhe vetëm për 99. EUR për abonim 6 mujor.


Të gjithë ata të cilët abonohen në pakon kampion për 3-5 vitet e ardhshme do të kenë mundësi që vetëm në Artmotion ti përcjellin sportin me ligat më atraktive nacionale dhe ndërkombëtare.


Vlen të theksohet se sot Artmotion ka shërbimin më të mirë në treg sa i përket ofrimit të programit kualitativ, internetit stabil dhe të qëndrueshëm.


Ju presim në të gjitha pikat e shitjes së artmotion si dhe telefononi pa pagesë në 0800 20 600
Knej O’ Loja
Knei O’Festa