Pako deri në 50Mbps me çmim 15.00€
  Pako deri në 70Mbps me çmim 17.00€
  Pako deri në 100Mbps me çmim 22.00€

Kushtet që duhet plotësuar për të marrë IP Publike janë:

1. Duhet të keni biznesin e regjistruar në ARBK,

2. Duhet të merrni pako të internetit Biznes jo Residencial (shtëpiak),

3. Çmimet e pakove biznes varen nga shpejtësia e internetit dhe mediumi i lidhjes.

Për më shumë detaje kontakto në 038606053 ose na shkruani në [email protected]

IP Publike nuk mundësohet për klientët Residencial (shtëpiak) për arsye të keqpërdorimeve të mundshme!

Platforma Artmotion përfshin mbi 300 kanale televizive si: Kanalet vendore, Kanalet vetanake, Kanalet e platformes Digitalb, Kanale Sportive, Kanale të filmave (Cinestar, Premier, Filmbox etj), Kanale me dokumentar, Kanale turke, Gjermane, Franceze, Italiane, Kroate etj.

Për më shumë kontaktoni në 080020600 ose dërgoni email [email protected]

Më shumë së 250 kanale të listës në Artmotion transmetohen me sinjal HD.

Për të përfituar nga ofertat e Artmoton drejtohuni në pikat e shitjes së Artmotion, kontaktoni përmes telefonit 080020600 apo email [email protected],

Në këtë mënyrë mund të qaseni në nënshkrimin e kontratës 6 apo 12 mujore ku pagesat mund të bëhen mujore, 6 mujore apo 12 mujore apo sipas ofertave momentale të Artmotion.

Resiveri shtesë i bashkangjitet secilës pako duke telefonuar në 080020600 ose duke vizituar pikat e shitjes.

Pagesat mund të kryhen në pikat shitëse të Artmotion, tek distributorët e Artmotion, përmes https://my.artmotion.net/ si dhe direkt tek agjentet e shitjes që gjinden në qytet (D2D).

Artmotion ofron shërbime të internetit për biznese me shpejtësi sipas kërkesës së klientëve. Paisjet janë falas nëse kontrata bëhet 12 mujore në pako vetëm internet apo edhe në pako DUO (pako internet dhe TV).

Kontakto departamentin e biznesit në 038606053 ose [email protected].

  Nëse kontrata është 6 apo 12 mujore kyçja dhe paisjet vijnë gratis në shërbimin e klientit ndërsa në momentin që ndërprehet kontrata paisjet duhet të kthehen në Artmotion.
  Klientet që bëjnë kontratë mujore duhet të paguajnë paisjet dhe në rast të mos pagesës së shërbimit paisjet nuk kthehen në Artmotion.