01

Pako Light Plus

INTERNET + TV

19.99€

119.95€ 6 muaj

219.90€ 12 muaj

Internet deri në 50Mbps

Resiver me 110+ TV kanale

02

Pako Supreme

INTERNET + TV + SPORT

34.99€29.99€

329.95€ 12 muaj

Internet deri në 500Mbps

Resiver me 315+ TV kanale

Liga sportive ekskluzive

Big Brother VIP Kosova

Big Brother Albania VIP

VOD

03

Premium Plus

INTERNET + TV + SPORT

29.99€

179.95€ 6 muaj

329.90€ 12 muaj

Big Brother VIP Kosova

Internet deri në 350Mbps

Resiver me 300+ TV kanale

Liga sportive ekskluzive

Resiveri i dytë falas

VOD

04

Pako Super Plus

INTERNET + TV + SPORT

24.99€

149.95€ 6 muaj

274.90€ 12 muaj

Big Brother VIP Kosova

Internet deri në 250Mbps

Resiver me 300+ TV kanale

Liga sportive ekskluzive

05

Pako Family Plus

INTERNET + TV + SPORT

21.99€

131.95€ 6 muaj

241.90€ 12 muaj

Internet deri në 150Mbps

Resiver me 270+ TV kanale

Liga sportive


  Abonohu


  Ju lutemi plotësoni informatat e më poshtme dhe njëri prej agjentëve tanë do të ju kontaktojë sa më parë.

  1. Emri*

  2. Mbiemri*

  3. Email Adresa*

  4. Numri i telefonit*

  5. Qyteti*

  6. PremiumSuperFamilyLightTjetër