01

18 kanale televizive të Artmotion si dhe 300 kanale me kontent të ndryshëm

Ekipi i Artmotion është në dizpozicion për ti kryer shërbimet e ofruara për klientë, 24 / 7.

Nëse kontrata është për 6 apo 12 muaj, klienti në këtë rast nuk ka nevojë të paguaj paisjet vetëm shërbimin dhe në momentin që ndërprehet kontrata paisjet janë pjesë e Artmotion.

Internet Stabil, Shpejt dhe Efikas pa ndërprerje, Artmotion ju ofron të gjitha në një tjetër nivel.