Pako Light Plus

INTERNET + TV

19.99€

119.95€ 6 muaj
219.90€ 12 muaj

Pako Family Plus

INTERNET + TV + SPORT

21.99€

131.95€ 6 muaj
241.90€ 12 muaj

Pako Super Plus

INTERNET + TV + SPORT

24.99€

149.95€ 6 muaj
274.90€ 12 muaj

Premium Plus

INTERNET + TV + SPORT

29.99€

179.95€ 6 muaj
329.90€ 12 muaj

Add Your Heading Text Here


  Abonohu


  Ju lutemi plotësoni informatat e më poshtme dhe njëri prej agjentëve tanë do të ju kontaktojë sa më parë.

  1. Emri*

  2. Mbiemri*

  3. Email Adresa*

  4. Numri i telefonit*

  5. Qyteti*

  6. PremiumSuperFamilyLightTjetër