Pako Light Plus

Për internet të rehatshëm

19.99€

119.95€ 6 muaj
219.90€ 12 mauj

Pako Family Plus

Për kohën me familje

21.99€

131.95€ 6 muaj
241.90€ 12 muaj

Pako Super Plus

Sport dhe Bigbrother

24.99€

 

274.90€ 12 muaj

Premium Plus

Të gjitha në plus

29.99€

 
329.90€ 12 muaj


  Abonohu


  Ju lutemi plotësoni informatat e më poshtme dhe njëri prej agjentëve tanë do të ju kontaktojë sa më parë.

  1. Emri*

  2. Mbiemri*

  3. Email Adresa*

  4. Numri i telefonit*

  5. Qyteti*

  6. PremiumSuperFamilyLightTjetër