Location where you can find us

Pikat e shitjes

Street Perandori Justinian no nr. Orari 08:00 – 20:00

Distributorët

 • Fadil Gerbeshi B.I – Pro One
 • Security World BB SHPK
 • Adnan Mehmeti B.I
 • MG Tech Shpk- 2 Pro solution
 • Mobi Computer Shpk
 • Hello G sh.p.k
 • Traders sh.p.k
 • Royal Mall SH.P.K
 • Doals sh.p.k 
 • Kenzo Elektroniks Shpk 
 • Telecomming  Electronic
 

Distributorët

 • MEDIA-COM SH.P.K
 • N.T.P Urata-a

Pikat e shitjes

Street Shaip Spahiu no nr. Orari 08:00 – 20:00
Abi Çarshia / Orari 08:00 – 20:00

Distributorët

 • Mobi Computer Shpk
 • Ernes I. Zurnaxhi B.I 

Pikat e shitjes

Street Street Mother Teresa no nr. Orari 08:00 – 20:00

Distributorët

 • El Tobaco
 • EASYELL & CONSULTING SHPK
 

Pikat e shitjes

Distributorët

 • Gentiana Aliu B.I.
 

Pikat e shitjes

Street 12 Qershori no nr. / Orari 08:00 – 20:00

Distributorët

 • Mobi Computer Shpk
 • Mobinn sh.p.k – Rr. Bajram dhe Gursel Sylejmani

Pikat e shitjes

Rruga Sheshi Adem Jashari p.n / Orari 08:00 – 20:00

Pikat e shitjes

Street Hasan Prishtina no nr. / Orari 08:00 – 20:00

Pikat e shitjes

Street Dardania no nr. / Orari 08:00 – 20:00

Distributorët

 • Pikat Pack&Travel SHPK
 • Adnan I Hajdari BI.
 

Pikat e shitjes

Street Xhelal Hajda Toni no nr. / Orari 08:00 – 20:00
Distributorët
 • Fiber Connect
 
Distributorët
 • FESS – TECH SH.P.K.
 
Distributorët
 • TE TAHIRI D.P.T.
Distributorët
 • EE-TECH SH.P.K.
Distributorët
 • Agron H. Berisha B.I
 
Distributorët
 • Adea Fiber 
 
Distributorët
 • AGE D.P.T.