Kush janë banorët e ri BBVK?

“Krejt sytë n’to” se edicioni i dytë i Big Brother VIP Kosova  po fillon!

Me datë 20 Tetor në ora 21:00, krejt sytë në shtëpinë më të famshme në Kosovë dhe në platformën Artmotion, na pret një furtunë emocionesh, intriga, debate, dashuri dhe supriza që vetëm vllau i madh din ti qëndisë. 


Banorët e edicionit të dytë të BBVK nuk janë personazhe të panjohura për ne?! Por kush janë ata? Me cka do të na befasojnë, cka përfaqësojnë, a janë të njëjtë sic i njohim ne apo do të na prezentohen plotësisht në një formë tjetër?!

Mos e humbni fillimin, sepse jo vetëm që këtë do ta kuptojmë se shpejti, por ky do të jetë një udhëtim që nuk duhet ta humbasni. 

Na ndiqni 24/7 në dy kanalet Big Brother Vip Kosova 1 dhe 2 për të zbuluar gjithcka në lidhje me këtë edicion të dytë të Big Brother VIP Kosova!


Kanalet BBVK 1 dhe 2 do të jenë të hapura në të gjitha Pakot për dy javët e fillimit.

Për vazhdimin e kanaleve informohuni ne 080020600 për të kaluar ne dy pakot: Super Plus apo Premium Plus!

Krejt sytë n’to në platformën Artmotion