Artmotion dhe Digitalb

Artmotion dhe DigitAlb arrijnë marrëveshje të re bashkëpunimi pesëvjeçar

Artmotion, platforma lidere në Kosovë, dhe DigitAlb, platforma lidere në Shqipëri, janë të lumtur të njoftojnë se kanë arritur një marrëveshje për ritransmetim dhe distribucion në territorin e Kosovës, një marrëveshje që premton të thellojë në mënyrë të konsiderueshme gamën dhe mundësinë e opsioneve të argëtimit për shikuesit vet. Ky…

Read more

Komunikatë

Të nderuar, Përmes këtij reagimi, ARTMOTION dëshiron të ofrojë sqarime në lidhje me ndërprerjen e ritransmetimit të kanaleve që janë pjesë e platformës së Digitalb, në mënyrë që të adresohen pyetjet tuaja. Ju njoftojmë se përmbajtja e ofruar në platformën tonë transmetohet në përputhje me afatet kohore të…

Read more

FESTA VAZHDON

Artmotion për festat e fund vitit, gëzon edhe një herë të gjithë të interesuarit me ofertën e saj zbritje të madhe të Pakos më të kërkuar, Premium Plus. Por nuk ndalet vetëm me zbritje!  Premium Plus me mbi 310 kanale, 30 liga të ndryshme me sporte dhe mbi 40 kanale vetëm sport,…

Read more