Duke vizituar faqën tonë, ju pajtoheni me politikën tonë për të përdorur cookies.
Ne përdorim cookies për statistika, personalizime dhe reklama.

Artmotion është një nga operatorët kabllorë më modern në Kosovë si dhe shpërndarës i shërbimeve medial audiovizual dhe të internetit. Artmotion është pronar dhe zotërues me të drejta të plota të 18 TV Kanaleve me kontent të ndryshëm, me mbi 300 kanale te tjera dhe me internet të shpejtë. E tërë kjo u përmbledhë në një slogan të vetëm: TJETËR NIVEL.

ARTMOTION © {Y}.

All rights reserved.