Pako Light Plus

INTERNET + TV

19.99€

INTERNET + TV + SPORT

Pako Family Plus

21.99€

Pako Super Plus

INTERNET + TV + SPORT

24.99€

Premium Plus

INTERNET + TV + SPORT

29.99€


  Abonohu


  Ju lutemi plotësoni informatat e më poshtme dhe njëri prej agjentëve tanë do të ju kontaktojë sa më parë.

  1. Emri*

  2. Mbiemri*

  3. Email Adresa*

  4. Numri i telefonit*

  5. Qyteti*

  6. PremiumSuperFamilyLightTjetër