fbpx

The Blog

February 22, 2019 0 Broadband

Pakon Dream me super çmim – për 6 muaj 29.90 Euro

Pas interesimit të madh dhe kohës së shkurtër për ofertën e cila ishte për Festën e Pavarësisë, vazhdon oferta për pakon Dream për 6 muaj – 29.90.

Pako Dream është oferta më atraktive në treg dhe përmban program të pasur televiziv duke përfshirë platformën e parë televizive kosovare me 16 kanale ekskluzive nga Artmotion, kanale shqiptare, gjermane, amerikane, turke si dhe kanalet sportive me ngjarjet më të rëndësishme nga basketbolli, futbolli, formula, sportet luftarake, dhe shumë e shumë sporte të tjera.

Mbi të gjitha, interneti stabil deri në 20 Mbps e bënë që kjo pako të jetë e kompletuar për nevoja të çdo përdoruesi shtëpiak.

NXITO! Oferta vlen për klienta të rinj.

Leave a Comment

Your email address will not be published.