fbpx

The Blog

February 14, 2019 0 Broadband

Bëhu i pavarur me Artmotion, pako Dream për 6 muaj me super çmim 29.90 Euro

Pako më atraktive në treg, pako Dream për festën e pavarësisë me super çmim prej 29.90 Euro për 6 muaj.

Pako Dream përmban program të pasur televiziv duke përfshirë platformën e parë televizive kosovare me 16 kanale ekskluzive nga Artmotion, kanale shqiptare, gjermane, amerikane, turke si dhe kanalet sportive me ngjarjet më të rëndësishme nga basketbolli, futbolli, formula, sportet luftarake, dhe shumë e shumë sporte të tjera.

Mbi të gjitha, interneti stabil deri në 20 Mbps e bënë që kjo pako të jetë e kompletuar për nevoja të çdo përdoruesi shtëpiak.

NXITO! Oferta vlen vetëm për 14, 15 dhe 16 Shkurt!

Oferta vlen vetëm për klientë të rinj.

Për më shumë informata klikoni KËTU

Leave a Comment

Your email address will not be published.