Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

0800 20600

Artmotion sjell ekstra shpejtësi dhe ekstra kanale në pakot e reja

Mars 21, 2022

Risitë në platformën Artmotion nuk kanë të ndalur!

Duke qenë vazhdimisht në hap me kohën për plotësimin e nevojave të klientëve, Artmotion vazhdon me ofrimin e kontentit më unik, shpejtësinë dhe stabilitetin e internetit.

Artmotion është platforma e cila ju ofron një përmbajtje ekskluzive të kanaleve vendore si Klan Kosova, RTV Dukagjini, Kanal10, AlsatM – kanale të cilat ofrojnë një program të larmishëm ekskluzivisht vetëm në Artmotion. Ju garantojmë shërbim të shpejtë dhe kualitativ.

Të gjithë ata të cilët abonohen në pakot tona për 3-5 vitet e ardhshme do të kenë mundësi që vetëm në Artmotion të përcjellin sportin me ligat më atraktive nacionale dhe ndërkombëtare të futbollit dhe sporteve tjera.

Pako Premium ka internet me shpejtësi deri në 350mbps, mbi 250 kanale HD, shumica e të cilave janë me ekskluzivitet në Artmotion si Liga e Kampionëve, SERIE A, La Liga, Ligue 1, Formula 1, NBA , Superligën e Kosovës në futboll, Basketbollin e Kosovës dhe Ligën Unike të Basketbollit, si dhe kanalet të cilat kërkohen nga familjet si seriale dhe filma të kanaleve më të mira turke.

Ju presim në të gjitha pikat e shitjes së Artmotion si dhe ju ftojmë të telefononi pa pagesë në 0800 20 600.

 

RELATED POST

Maj 4, 2022

Zbritja e madhe në Artmotion vjen bashkë me Digitalb

Data e shumëpritur nga të gjithë klientet,1 Maji shënon rritjen edhe më të madhe të Artmotion, tani duke pershirë në përmbajtjen e vet të gjitha kanalet e Digitalb. Nga 1 Maji të gjithë klienteve të Artmotion do të ju pasurohet më shumë pakoja të cilen e kanë, duke perfituar m

Lexo më shumë

Mars 30, 2022

EKSKLUZIVE: Digitalb tani me ekskluzivisht ne Artmotion

Platformës më numër 1 ne vend ARTMOTION, nga data 1 Maj 2022 i shtohen kanalet e Digitalb dhe SuperSport. Të gjithë abonentët e saj do të kenë mundesinë që kanalet e Digitalb ti percjellin në platformën numër 1 ne vend Artmotion. Nga 1 Maji Top Channel, Top News, kanalet shume te

Lexo më shumë

Mars 21, 2022

Artmotion sjell ekstra shpejtësi dhe ekstra kanale në pakot e reja

Risitë në platformën Artmotion nuk kanë të ndalur! Duke qenë vazhdimisht në hap me kohën për plotësimin e nevojave të klientëve, Artmotion vazhdon me ofrimin e kontentit më unik, shpejtësinë dhe stabilitetin e internetit. Artmotion është platforma e cila ju ofron një përmbaj

Lexo më shumë