Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

0800 20600

Zbritjet vazhdojnë edhe në Dhjetor

Dhjetor 1, 2021

Dhjetori i zbritjeve në  Artmotion vazhdon me një ofertë të jashtëzakonshme për të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të kenë në shtëpi të veta pakon më atraktive në treg, Pakon Kampion.


Pako Kampion e cila ka internet me shpejtësi deri në 250mbps, mbi 250 kanale HD, shumica e të cilave janë me ekskluzivitet në Artmotion si liga e kampioneve, SERIE A, La Liga, Ligue 1, Formula 1, Nba , Superligen e Kosovës në futball, Basketballi i Kosovës, dhe Ligen Unike të Basketbollit, si dhe kanalet të cilat kërkohen nga familjet seriale dhe filma të kanaleve më të mira turke.


Përgjatë muajit Dhjetor Artmotion ofron zbritje në Pako Kampion nga 24.90 EUR në muaj në 17. 90 EUR në muaj, si dhe vetëm për 99. EUR për abonim 6 mujor.


Të gjithë ata të cilët abonohen në pakon kampion për 3-5 vitet e ardhshme do të kenë mundësi që vetëm në Artmotion ti përcjellin sportin me ligat më atraktive nacionale dhe ndërkombëtare.


Vlen të theksohet se sot Artmotion ka shërbimin më të mirë në treg sa i përket ofrimit të programit kualitativ, internetit stabil dhe të qëndrueshëm.


Ju presim në të gjitha pikat e shitjes së artmotion si dhe telefononi pa pagesë në 0800 20 600
Knej O’ Loja
Knei O’Festa

RELATED POST

Maj 4, 2022

Zbritja e madhe në Artmotion vjen bashkë me Digitalb

Data e shumëpritur nga të gjithë klientet,1 Maji shënon rritjen edhe më të madhe të Artmotion, tani duke pershirë në përmbajtjen e vet të gjitha kanalet e Digitalb. Nga 1 Maji të gjithë klienteve të Artmotion do të ju pasurohet më shumë pakoja të cilen e kanë, duke perfituar m

Lexo më shumë

Mars 30, 2022

EKSKLUZIVE: Digitalb tani me ekskluzivisht ne Artmotion

Platformës më numër 1 ne vend ARTMOTION, nga data 1 Maj 2022 i shtohen kanalet e Digitalb dhe SuperSport. Të gjithë abonentët e saj do të kenë mundesinë që kanalet e Digitalb ti percjellin në platformën numër 1 ne vend Artmotion. Nga 1 Maji Top Channel, Top News, kanalet shume te

Lexo më shumë

Mars 21, 2022

Artmotion sjell ekstra shpejtësi dhe ekstra kanale në pakot e reja

Risitë në platformën Artmotion nuk kanë të ndalur! Duke qenë vazhdimisht në hap me kohën për plotësimin e nevojave të klientëve, Artmotion vazhdon me ofrimin e kontentit më unik, shpejtësinë dhe stabilitetin e internetit. Artmotion është platforma e cila ju ofron një përmbaj

Lexo më shumë